JSN Epic - шаблон joomla Авто

Hoxhallarët në këtë kohë i kanë vetëm dy zgjidhje: Ta thonë të vërtetën dhe të sprovohen në këtë botë, ose të fshehin të vërtetën dhe të dënohen në botën tjetër. E secili hoxhë le të shikojë se cila është zgjidhja e tij.

Hoxhë Omer Bajrami

Go to top