JSN Epic - шаблон joomla Авто

Të zgjohesh nga gjumi i vërtetë, është shumë më lehtë se sa nga gjumi i rrejshëm.

Gjumi i vërtetë mund të zgjatë me orë, ndërsa gjumi i rrejshëm dhe ëndërrat e tij mund të zgjasin me vite. Kujdes!

 Hoxhë Omer Bajrami 

Go to top