JSN Epic - шаблон joomla Авто

Ezani nuk është zhurmë e nuk është shushurimë, por është thirrje e muslimanëve për në adhurim, dhe kjo thirrje s'ka mundësi të ndalet asnjëherë, mbi tokën që me shekuj u dëgjua: AllahuEkber.

Hoxhë Omer Bajrami

Go to top