JSN Epic - шаблон joomla Авто

Zbukurimi i xhamisë s'është në mes llusteri, e as muret e saja të veshura nga mermeri, por zbukurimi i saj është xhemati i sinqertë, dhe kënaqësia që fitohet duke bërë ibadet.

Hoxhë Omer Bajrami

Go to top