JSN Epic - шаблон joomla Авто

E kotë është dituria e gjërë, përderisa me të ti nuk vepron,

e kotë është dhe fjala yte, përderisa vepra të kundërshton,

e kotë është oratoria yte, përderisa tjerët me të i devijon,

e kotë është vepra yte, përderisa tek Allahu nuk të ofron.

Hoxhë Omer Bajrami

Go to top