JSN Epic - шаблон joomla Авто

E takova një vëlla që nuk e kisha parë me vite.. Dhe ndër të tjerash më tha: Të kam parë në video në internet.. mjekrra të duket shumë më e madhe se sa kështu që po të shoh..

Thash: Shumë gjëra në internet rriten dhe zmadhohen dhe duken më të mëdha, se sa që janë në realitet.

Hoxhë Omer Bajrami

Go to top