JSN Epic - шаблон joomla Авто

Ndalu njëherë në mesnatë, dhe shiko ti qiellin lartë,

shiko gjithë atë harmoni, kush e krijoi a e di?!

Pastaj ndalu shiko në vetvete, dhe aty ke plot argumente,

analizo dhe studio, vetëm Allahun ti adhuro..

Hoxhë Omer Bajrami

Go to top