JSN Epic - шаблон joomla Авто

Hoxhë Omer Bajrami mësimet e hifzit i vijoi para Hoxhës Mahmud ef. Asllani nga 22.08.1995 deri më 10.05.1997, kurse provimin e dha më 14, 15, 16, maj të vitit 1997, para komisionit të përbërë nga: Hoxhë Ejup ef. Selmani, Hoxhë Namik ef. Xhaferi dhe Hoxhë Ismet ef. Murati, me vlerësim (5) dhe personit në fjalë i jepet titulli Hafiz i Kurani Kerimit.

Read more ...

  •  Start 
  •  Prev 
  •  1  2  3  4 
  •  Next 
  •  End 

Page 1 of 4

Go to top